Internetbureau Amersfoort

admin.wic's picture

Arjen van Slooten

06 - 18 117 366

info@wickedfruit.com

U zoekt een internetbureau uit Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wicked Fruit is een full service internetbureau uit Amersfoort. Wij bouwen mooie en functionele websites waar u resultaten mee behaald. Onze websites zijn schaalbaar en altijd maatwerk daarom maakt het niet of u een eenmanszaak heeft of 100 mensen in dienst. We kunnen u altijd een passend aanbod doen.

Een website is een middel om een doel te bereiken daarom staan uw (online) doelstellingen bij het bouwen van uw website centraal. Websites bouwen we op basis van het Content Management Systeem Drupal. Of het nu gaat om een informatieve site, een webwinkel of een intranet. Dit gebruiksvriendelijke en makkelijk uitbreidbare CMS kent over de hele wereld een grote gebruikersgroep.

We bouwen websites altijd responsive zodat deze op zowel de mobiele telefoon, tablet als een desktop-computer altijd goed leesbaar en bruikbaar zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website goed indexbaar is door zoekmachines als Google, Yahoo en Bing zodat uw website vindbaar is. Want naast een goed functionerende en mooie website zijn bezoekers natuurlijk net zo belangrijk.

Interesse om eens uw online plannen te bespreken? Kom dan langs op ons kantoor aan de Stadsring 2 te Amersfoort.