Webbureau Amersfoort

admin.wic's picture

Marck Aansorgh

06 - 18 117 366

info@wickedfruit.com

U zoekt een webbureau uit Amersfoort? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wicked Fruit is een full service internetbureau uit Amersfoort. Wij bouwen websites die niet alleen mooi zijn maar ook goed vindbaar zijn en makkelijk te beheren zijn. Websites bouwen we op basis van het Content Management Systeem Drupal. Of het nu gaat om een informatieve site, een webwinkel of een intranet. Dit gebruiksvriendelijke en makkelijk uitbreidbare CMS kent over de hele wereld een grote gebruikersgroep.

Mobiele bezoekers van websites hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Het is van belang ook deze groep de beste ervaring op uw website te geven. Daarom bouwen we websites altijd responsive zodat deze op zowel de mobiele telefoon, tablet als een desktop-computer altijd goed leesbaar en bruikbaar is.  

Een website is een middel om uw doelstellingen te bereiken daarom denken we met u mee bij het ontwikkelen van de website. U kent uw klanten en wij hebben verstand van internet samen zijn we een goed team om uw (on)-line doelstellingen te behalen.

Interesse om eens uw online plannen te bespreken? Kom dan langs op ons kantoor aan de Stadsring 2 te Amersfoort.